top of page

glazen

 

Multifocaal

Multifocale glazen zijn overal te koop en soms zelfs bijna gratis. Maar een slimme consument begrijpt dat gratis niet bestaat en wil met zijn ogen geen risico nemen. Ik neem uw gezichtsvermogen serieus. Daarom worden bijna al mijn multifocale glazen, of u nu kiest voor een A-merk of voor de Huisselectie, aangepast aan uw kijkgewoonte, de kijkomstandigheden en het gekozen montuur. U krijgt dus 100% maatwerk.

Tom Tailor01.jpg

Comfort

Ook al bent u nog lang niet aan uw eerste leesbril toe, er kunnen momenten zijn dat uw ogen vermoeid en branderig aanvoelen. Dit komt door het vele gebruik van beeldscherm, tablet en smartphone. Uw ogen moeten wel 30.000 keer per dag scherpstellen en dat zorgt voor discomfort . Gelukkig zijn er brillenglazen die ervoor zorgen dat u de hele dag niet alleen scherp, maar ook comfortabel kunt zien.

Mee-kleurend

Wie zijn ogen optimaal wil beschermen kiest voor mee-kleurende glazen. Binnen zien ze eruit als normale brillenglazen en buiten filteren ze het licht precies zoveel als nodig is. Hierdoor wordt UV-schade voorkomen en daarmee de kans op snelle veroudering van het inwendige oog.

bottom of page