top of page

specials

 

Beeldscherm

Beeldschermglazen zorgen ervoor dat u tijdens het werken ontspannen blijft kijken. Bovendien zorgen ze dat uw nek niet overbelast raakt door een gespannen lichaamshouding. De nieuwste generatie beeldschermglazen kunt u zelfs uren achter elkaar dragen, ook als u even niet achter de pc zit. U vergeet gewoon dat u een bril op heeft. Deze hybride glazen worden aangepast aan uw persoonlijke werksituatie. Custom-made dus.

VIPClub.png

Sport

Zorgeloos sporten doe je met een sportbril op je eigen sterkte. Net als sportkleding zorgt een sportbril voor comfort en betere prestaties. Bovendien voorkomt een sportbril schade aan de dagelijkse bril en aan uw ogen en gezicht.

Vrije tijd

Er zijn hobby’s en activiteiten waarbij de dagelijkse bril net niet helemaal voldoet. Dat komt doordat de glazen niet zijn aangepast aan de specifieke bezigheid. Een speciaal afgestemde bril zorgt voor meer comfort en voldoening. Denk bijvoorbeeld aan een muziekbril voor zang en voor alle andere instrumenten, een klusbril, handwerkbril of game-bril.

 

Zonbescherming

De beste zonneglazen zijn gepolariseerde glazen. Wie dit eenmaal heeft ervaren, wil nooit meer iets anders. Geen schittering, geen hinderlijke reflecties maar ontspannen en veilig van de zon genieten.

bottom of page